Philips Avent Natural шише

475,00 ден

 

  • Ултра-меката цуцла што го имитира обликот на брадавицата, го поттикнува природниот почеток на хранењето и го имитира чувството на доење, со што прави преминот од доење од гради кон хранење со шише и обратно, да биде полесен за Вас и Вашето бебе.
  • Airflex отвор дизајниран да ги намали проблемите со хранење како што се грчевите
  • Ергономска форма, лесна за држење дури и со помали раце
  • Лесно чистење и составување поради малиот број делови
  • Широка цуцла што имитира форма на брадавица
Категорија: Ознака:

Опис

125 мл
Транспарентно