Nip Сет лажички 3/1

200,00 ден

 

  • Создадени од квалитетен обновлив материјал
  • Со кружна форма која гарантира безбедност за употреба
  • Материјал отпорен на кршење
  • без БПА

 

Категорија: Ознака:

Опис

во 3 бои: светло сина, розева и зелена