Кутија Боенка

490,00 ден

  • Повеќенаменска кутија за боење.
  • Направена од хартија која не се размачкува.
  • Може да се користи за складирање.
  • Изработена од трослоен картон, со капак исто така од трослоен картон.
  • Кутиите се со димензии 370x330x300цм (должина, ширина, висина).
Категорија: Тагови: ,