Clementoni Shape Sorter играчка

700,00 ден

 

  • Забавна корпа - шејп сортер со форми со различни бои и облици - триаголник, цилиндер, квадрат, цвет, ѕвезда и срце.
  • Секоја од формите треба да се вметне во вистинскиот отвор предвиден за неа.
  • Во функција на развој на моторика, координација, препознавање причинско-последичните релации
Категорија: Ознака: