Baby Nova Играчка и Глодалка Magic 8

399,00 ден

 

  • Глодалка за заби и едукативна играчка која го развива чувството за допир и координација кај бебето
  • Бебињата можат да ги масираат своите болни непца со гумените делови
  • Magic 8 е одлична играчка која може да се свитка и да се извитка во многу различни форми
  • Различните бои и текстурите на површината се одлични за играње и истражување и развивање на чувството за допир и координација кај бебето
  • Изработена од материјал без BPA и е погодна за бебиња на возраст од 6 месеци па нагоре
Категорија: Ознака: