6-9m+

4.049,00 ден

Оваа кутија ќе ви помогне со многу нови предизвици. Истата вклучува памучет сет, прибор за јадење, глодалки и играчки.
Сите производи ќе пристигнат спакувани во нашата кутија боенка.

Состав:

1x Kikka Boo Силиконско лигавче Sea world
2x Nip Чинии длабоки eco Green (4m+)
3x Baby Nova Термо лажички (со сензор за топлина)
1x Nip Сет со четки глодалки
1x Clementoni Меки големи коцки (6-36м)
1x Dentistar Цуцла за овошје (6м+)
1x Bi baby Боди (68цм)
1x Bi baby Памучен Сет (68cm)
2x Bi baby Чорапи (6-12м)

* Моделите на производите се менуваат повремено и сезонски. Ние ги менуваме нашите фотографии и описи соодветно, така што сè што купувате е точно според големината, бојата и составот.

SKU: Не е достапно Категорија:

Дополнителни информации

Box options

baby boy, baby girl