4-6m+

5.799,00 ден

Овој сет содржи од сите нешта по малку: памучна постелнина, облека, играчки соодветни на развојот на бебето и прибор за јадење.
Сите производи ќе пристигнат спакувани во нашата кутија боенка.

Состав:

8x Baby Nova чаши за играње (кои можат да се користат и за во вода)
1x Baby Nova Глодалка за заби и играчка 8ца
2x Nip Чинии длабоки eco Green (4m+)
3x Baby Nova Термо лажички (со сензор за топлина)
1x Kikka Boo Силиконско лигавче Sea world
1x Muslin Прекривка
1x 100% памучна постелнина
1x Bi baby Боди (62цм)
1x Bi baby Шпихозна (62цм)
1x Bi baby Памучна Капа (0-6м)
1x Bi baby памучно лигавче

* Моделите на производите се менуваат повремено и сезонски. Ние ги менуваме нашите фотографии и описи соодветно, така што сè што купувате е точно според големината, бојата и составот.

SKU: Не е достапно Категорија:

Дополнителни информации

Box options

baby boy, baby girl