Листа на производи за вашето бебе

Што се Ви е потребно за пристигнувањето на вашето бебе? Нашата листа на основни работи е едноставен водич за бебе кој ќе ви биде од помош во првите недели. (линковите се вклучени) -Хранење Без разлика дали ќе го доите вашето малечко или ќе го храните со адаптирано млеко, ќе Ви требаат производи како:

Добредојдe NestBox!

Навистина возбудлив момент, бидејќи официјално го означуваме пристигнување на нашите кутии. По долги месеци работа, му посакуваме добредојде во светото на–NestBox.