За нас

NestBox е онлајн продавница која што создава кутии за новороденчиња и бебиња.
Кутијата е дизајнирана како боенка и служи за чување играчки, облека или книги. Истата е интерактивна и помага при учење на разни животни и форми, што ја прави идеална за сите возрасти. 

  • Голем избор на производи кои се безбедни за користење и не содржат БПА .
  • Сите алишта и материјали се нежни и од 100% памук.
  • Нашите кутии се направени од рециклиран материјал, создадени да служат за повеќе намени.
  • Кутијата е совршен подарок.

Мисија, Визија, Вредности


 Мисија

- Креираме повеќенаменски продукти со висок квалитет, избрани брендови и иновативен дизајн


Визија

- Препознатливи по функционалните решенија


Вредности

- Посветеност

-Иновација

- Креативност