Што се Ви е потребно за пристигнувањето на вашето бебе?

Нашата листа на основни работи е едноставен водич за бебе кој ќе ви биде од помош во првите недели.
(линковите се вклучени)

-Хранење
Без разлика дали ќе го доите вашето малечко или ќе го храните со адаптирано млеко, ќе Ви требаат производи како:

-Облека
Запомнете дека новороденчињата спијат поголемиот дел од времето и треба да им е удобно! Основни памучни нешта кои сигурно ќе Ви бидат потребни се:


-Капење:

Останати работи кои истотака се потребни:


За повеќе информации, прашања или помош, слободно испратете ни е-мејл или контактирајте не на социјалните мрежи.