Навистина возбудлив момент, бидејќи официјално го означуваме пристигнување на нашите кутии.
По долги месеци работа, му посакуваме добредојде во светото на–NestBox.
Немате идеја каде и како да го започнете патувањето наречено родителство?
Како да се подготвите за ново бебе во семејството, што и од каде да се набави?
Можете да заборавите на целиот стрес од трчање од продавница до продавница.
Ние ќе го олесниме целиот процес за вас
NestBox ќе биде вашата број еден дестинација каде ќе можете да го набавите сето она
што ви треба за вашето малечко.